För beställning i matsal är minsta antal 30 personer
Nöt
Klassiska wallenbergare med potatispuré, gröna ärtor och rårörda lingon, 195:-
Helstekt oxfilé m gräddkokt savoykål, kryddpepparsky samt potatisgratäng, 395:-
Oxfilébit m gräddstuvade kantareller samt potatisbakelse smaksatt med färsk timjan & körvel, 395:-
Oxfilé provencale m råstekt potatis, vitlökssmör och gremolatafylld tomat, 395:-
Helstekt svensk oxfilé på grönsaksbädd med potatiskaka smaksatt med gruyére och serveras med en tryffeldoftande rödvinssås, 395:-
Halstrad entrécote m chevresmör samt rödvinsreduktion och potatisgratäng, 252:-
Pepparstek med cognacsås och potisgratäng, 255:-
Fläsk
Pepparbakad fläskfilé m kantarellsås och vitlöksdoftande potatisgratäng, 182:-
Olivöverbakad fläskfilé m marsalasås samt potatiskaka m tomat & fetaost, 182:-
Parmalindad fläskfilé med ädelostgratinerad potatisbåt rödvinssås och grönsaker, 185:-
Fågel
Sesampanerad kycklingfilé m tomatchilisås samt potatisbakelse m ananassalvia & parmesan, 169:-
Smörstekt majskyckling m fetaost samt grön basilikasås & potatisgratäng, 172:-
Portabelloöverbakad kycklingfilé m honungsrostade rotfrukter, cognacsgräddsås samt ugnsrostad potatis, 172:-
Helstekt kycklingfilé med jordnötssås & smörfrästa grönsaker, 175:-
Stekt majskyckling med vitlök, ingefärasås & mozarella överbakad potatis, 175:-
Baconfylld kycklingfilé med dijonsenapsås och rotfruktspytt, 175:-
Fisk
Kall inkokt lax med skarpsås och potatispuré verde, 225 :-
Apelsinmarinerad lax fylld med krabbmousse serveras med havtornssås och dillslungad potatis samt sockerärtor, 225 :-
Salthalstrad Västerhavstorsk med hummersås samt parmesanmos, 255:-
Halstrad lax med apelsinhollandaise, 225:-
Ungstekt gösfilé med kantarellsås, 265:-