I år kommer vi att servera en annorlunda Julbuffé i matsalarna hos Putte Kock. Vi riktar oss till större sällskap. Minsta antal är 30 personer
Är ni färre så kolla med köket, har vi fler sällskap samma kväll
tar vi sällskap med mindre antal.
Har ni som oss tröttnat på den traditionella julmaten och vill testa
en annan variant av julbord är Puttes det rätta alternativet.
Delikatesserna vi serverar är omsorgsfullt arbetade av de bästa råvarorna.
Vi tar ut svängarna men behåller en del av de
traditionella julsmakerna i lite nya varianter.
Vill ni ta med er egen underhållning måste ni i
förhand samtala med hovmästaren.
Egen utsmyckning eller annan rekvisita är inte tillåten.
Pris för buffé exkl. dryck, 450:-
Avvikande kost, tillägg på 25%
Hyra av matsal per person 100:-
Välkomstglubbel
Mousserande smaksatt m glögg
Buffé
Skagentoast på grovt rågbröd,smörfräst grönkål samt toppad med rosépeppar
Tjocka Revben på en ragu av tärnad potatis,
Saffransbakad lax med rostad fänkål
Glöggrubbad fläskfilé späckad med aprikoser
Granatäppelkyckling på ett saffransris serveras med en ingefärssås
Hasselbackspotatis toppad med ansjoviscreme
Grönkålspaj fylld med julens prästost
Julsallad med grönkål, salladsmix, valnötter, granatäpple, hallon och vinegrette
Julfoccasia m hasselnötssmör
Dessert
Bailysmousse m nyriven java, apelsingrädde och polkamaräng
GOD JUL och Välkomna !
Trad. Julbord
p